et dypdykk

inn i hva vi driver med

Logistikk fra bryggeri til bakeri

Ettersom mask har 70% vann, er det et krevende produkt å jobbe med. Vi tar oss derfor av alt fra transport til oppbevaring og konservering. 

Produktutvikling

Smaken på masken vil variere fra øltype til øltype. På samme måte varierer kundenes ønsker fra produkt til produkt. Vi hjelper deg derfor med test baking for product-market-fit!

Bryggeri


Ønsker ditt bryggeri å oppsirkulere masken deres? Vi er i kontakt med flere aktører som ønsker å benytte mask i sine produkter. Vi tar oss av alt fra masken er brygget til den er klar til å brukes i produktene. Høres dette spennende ut for dere? Ta gjerne kontakt. Enklere blir det ikke. 

Bakeri


Driver du et storkjøkken, bakeri eller med mat-produksjon, og synes mask høres ut som en spennende ingrediens? Vi har spisskompetanse innen bruksområder, holdbarhet og logisitikk av mask. Vi hjelper også til med å finne ut hvilken type mask som passer best for dere. Ikke nøl med å ta kontakt. 

utsalg


Ønsker du å teste ut et produkt av mask i din cafe, bar, butikk eller lignende?

Vi har en del prosjekter i oppstartsfasen, og trenger flere utsalgssteder for oppskalering. Send oss en melding angående hva du er interesert i, også tar vi det der i fra.